Mitä tehdä, jos pääsalasana on unohtunut?

Tietoturvasyistä Kaspersky Password Manager ei tallenna pääsalasanaa millekään laitteistasi tai pilvitallennustilaan. Suosittelemme, että opettelet pääsalasanan ulkoa tai kirjoitat sen ylös ja säilytät sitä turvallisessa paikassa, koska sitä ei voi palauttaa jos se unohtuu.

Jos unohdat pääsalasanasi, et voi käyttää säilöä. Jos näin käy, sinun on luotava uusi säilö ja suojattava se uudella pääsalasanalla. Sitten voit lisätä uusia tietoja säilöön.

Voit tallentaa varmuuskopion säilöstäsi ennen sen poistamista. Voit käyttää sitä tietojesi palauttamiseen, jos muistat pääsalasanasi. Kun säilöstä luodaan varmuuskopiota, Kaspersky Password Manager vie merkinnät tietokoneellesi tallennettuun tiedostoon. Varmuuskopio suojataan pääsalasanalla, jota käytettiin, kun varmuuskopio luotiin. Varmuuskopio tallennetaan salatussa muodossa käyttämällä EDB-muotoa. Kaspersky Password Manager luo varmuuskopiot oletuksena kansioon %USERPROFILE%\Documents\Kaspersky Password Manager\Backup.

Luo uusi säilö, joka suojataan uudella pääsalasanalla

Katso myös

Varmuuskopioi tiedot